Verzendingen

Doorgaans worden u goederen verzonden binnen de 2-3 werkdagen. Indien er zich een bepaald product niet in voorraad bevindt zult u hiervan een mail ontvangen (back-order). Indien je een back-order mail ontvangt is de gemiddelde levertermijn 2-3 weken.

Voor het verzenden van pakketten maakt ’t Muizeke gebruik van Bpost. Bpost heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van pakketafhandeling. Pakketten worden op werkdagen overdag aangeboden. Kies een bezorg adres waar daadwerkelijk iemand aanwezig is (dat kan ook het adres van uw werk of een familielid zijn). Indien de post toch niemand aantreft zal het pakket vanaf de volgende werkdag af te halen zijn in een kort bijgelegen postpunt.

Het tijdstip waarop Bpost uw bestelling komt afleveren is niet exact te bepalen. Pakketten worden over het algemeen van 8.00u tot 17.30u bij u bezorgd.

Tijdens de verwerking van uw order ontvangt u een e-mail van ons met daarin een Trackingcode. Op de site van Bpost (http://track.bpost.be/etr/light/showSearchPage.do?oss_language=NL) kunt u met deze code zien wanneer uw bestelling geleverd wordt.

Alle pakketten worden voorzien van een trackingnummer. Tijdens het verwerkingsproces bij Bpost wordt deze barcode verschillende malen gescand, zodat u via de trackingcode kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt.
Heeft u de E-mail niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of telefoon.

De kosten per verzonden pakket bedraagt :

Naar België : 5,80€

Naar Nederland : 14,00€

Bestellingen boven de 150€ worden gratis verzonden.